مواد لازم جهت تهیه خوراک بادمجان و عدس
- بادمجان مكعبی خرد كرده ۳-۴ عدد
- عدس ۱۰۰ گرم
- فیله گوجه فرنگی خرد كرده ۲ عدد
- پرك فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- پیاز خرد كرده ۱ عدد
- سیر له كرده ۴-۵ حبه
- نعنای خرد كرده ۴ قاشق سوپخوری
- نمك و فلفل به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
- روغن زیتون ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)
- رب انار ۳ قاشق سوپخوری
- ماست چكیده برای تزئین به میزان لازم
امروز در وبلاگ بهترین لحظه ها می خواهیم دستور تهیه این غذای خوشمزه رو بهتون آموزش بدیم.
طرز تهیه خوراک بادمجان و عدس :
بادمجان را در صافی بریزید، رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. آنگاه بادمجان را بفشارید و آب اضافیش را بگیرید. سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید. حالا گوجهفرنگی، پرك فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه لواشک آلو بخارا
حالا۱-۲ قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجهفرنگی را لابهلای هم درون قابلمه قرار دهید. آنگاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورش بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم بپزید. اكنون خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با ماست بیارائید. میتوانید این خورش را با برنج میل كنید.
منبع:مجله کوروش